VULKAN

NGROHJA QENDRORE – SOBA ME LËNDË DJEGËSE SOLIDE

Me dizajnin e tij modern dhe me ngrohjen e këndshme që e sjell në shtëpinë tuaj, soba VULKAN do fisnikërojë çdo hapësirë. Ajo përfaqëson kombinimin ideal të frymës tradicionale me një dizajn modern të identifikueshëm lehtë.

vulkan gray
vulkan inox

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  1015 x 575 x 480 mm

 • Nivel i efektshmërisë
  77,2 %

 • Pesha
  150 kg

 • Rryma e nevojshme e ajrit
  10 Pa

 • Diametri i tubit për shkarkimin e tymit
  145 mm

 • Temperatura maksimale e punës
  90 °C

 • Fuqia
  24 kW

 • Fuqia e transferuar në ujë
  21 kW

 • Fuqia e transferuar me rrezatim
  3 kW

 • Sasia e ujit
  30 l

KOMBINIMET E NGJYRAVE