VESTA

KALDAJA E NGROHJES - PELETA

VESTA është një kaldajë me peleta për ngrohjen e hapësirave përmes sistemit të ngrohjes qendrore, me ngrohje shtesë me rrezatim në hapësirë, ku gjendet kaldaja. Ajo është zgjidhja ideale në qoftë se dëshironi një raport të shkëlqyer çmim-cilësi!

Efektshmëria dhe besueshmëria janë kërkesat më të rëndësishme të klientëve tanë, kur zgjedhin një kazan me peleta. VESTA ka një sistem për larjen periodike automatike të djegësit prej gize. Kaldaja është e pajisur me enë zgjeruese, pompë qarkullimi dhe ventil sigurie. Të gjithë komponentët elektrikë janë në përputhje me karakteristikat teknike dhe janë prokuruar nga furnizues të besueshëm me cilësi të certifikuar.

vesta red
vesta beige

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  1214 x 539 x 699 mm

 • Pesha
  220 kg

 • Rryma e nevojshme e ajrit
  10 Pa

 • Diametri i tubit për shkarkimin e tymit
  120 mm

 • Fuqia
  21 kW

 • Kapaciteti i rezervuarit
  40 kg

 • Sasia e ujit
  25 l

KOMBINIMET E NGJYRAVE