SUPER VULKAN

SOBA PËR NGROHJEN QENDRORE - NGROHJA ME PELETË

Soba prej çeliku me efektshmëri të lartë SUPER VULKAN ka një dizajn modern dhe një qelq të përparmë të madh, i cili kontribuon në atmosferën e këndshme të hapësirës. Efekti i vatrës dhe mundësia e programimit javor ofrojnë komfort të plotë, në sajë të ngrohjes së kombinuar të ajrit dhe ujit me peletë. Pjesët e saj prej metalit të derdhur me cilësi të lartë, siç është dera për shembull, djegësi posaçërisht i dizajnuar dhe pastrimi automatik sigurojnë funksionimin afatgjatë dhe të sigurt të sobës.

super vulkan beige
super vulkan gray

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  1254 x 589 x 763 mm

 • Nivel i efektshmërisë
  90,1 %

 • Pesha
  244 kg

 • Fuqia (min-max)
  8-23 kW

 • Rryma e nevojshme e ajrit
  5 Pa

 • Diametri i tubit për shkarkimin e tymit
  120 mm

 • Kapaciteti i rezervuarit
  50 kg

 • Sasia e ujit
  25 l

KOMBINIMET E NGJYRAVE