ABC ROLO

ME RREZATIMIN E HAPËSIRËS - LËNDË DJEGËSE SOLIDE

Avantazhi kryesor i sobave ABC QUADRO dhe ABC ROLO është që djegia mbështetet nga rregullimi i rrymave parësore dhe dytësore të ajrit. Rryma parësore e ajrit hyn në pjesën e poshtme të sobës përmes grilës së dhomës së djegies dhe siguron ngritjen e shpejtë të temperaturës gjatë fazës së para-ndezjes.Rryma dytësore e ajrit hyn në pjesën e sipërme të sobës dhe furnizon dhomën e djegies me një sasi ajri të ngrohtë, i cili është i domosdoshëm për djegien e plotë e gazrave që lëshohen gjatë djegies së drurit.

Rryma dytësore e ajrit ka edhe një funksion tjetër . Ajo parandalon formimin e një shtrese bloze në qelqin e derës së dhomës së djegies. Kjo do të thotë që procesi i djegies është plotësisht i sigurt gjithmonë (ka dy leva në pjesën e poshtë të sobës, të cilat përdoren për të kryer rregullimin e lartpërmendur).

Sobat kanë një strukturë solide dhe në prodhimin e tyre janë përdorur materialet më cilësore. Ata kanë një garanci pesëvjeçare dhe u ofrojnë përdoruesve siguri dhe një jetë të gjatë pune.

rolo
lilly-2

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  1155 x 540 x 517 mm

 • Nivel i efektshmërisë
  76 %

 • Pesha
  155 kg

 • Fuqia
  9 kW

 • Rryma e nevojshme e ajrit
  12 Pa

 • Diametri i tubit për shkarkimin e tymit
  145 mm