ABC QUADRO

ME RREZATIMIN E HAPËSIRËS - LËNDË DJEGËSE SOLIDE

Modelet ABC QUADRO dhe ABC ROLO janë të barabarta nga pikëpamja strukturore. I vetmi ndryshim është në dizajn. Sobat djegin dru ose thëngjill dhe rrezatojnë energji termike në hapësirën, ku ndodhen.

Temperatura e ulët e gazrave të shkarkimit, konsumi i ulët dhe rrezatimi i efektshëm i hapësirës janë disa nga karakteristikat më të rëndësishme të këtyre sobave, të cilat mund të përdoren njëkohësisht si vatra në shtëpi. Flaka e qartë dhe qelqi i pastër ofrojnë kënaqësi pamore.

quadro
quadro inox

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  1190 x 542 x 516 mm

 • Nivel i efektshmërisë
  76,2 %

 • Pesha
  160 kg

 • Fuqia
  9 kW

 • Rryma e nevojshme e ajrit
  12 Pa

 • Diametri i tubit për shkarkimin
  145 mm

KOMBINIMET E NGJYRAVE