LILLY

NGROHJA ME RREZATIMIN E HAPËSIRËS - PELEŢË

Në sajë të strukturës së saj kompakte, LILLY i përshtatet çdo interieri. Kombinimet e shumta të ngjyrave mundësojnë integrimin e sat të përsosur në hapësirat tuaja. Pjesët e saj prej metalit të derdhur me cilësi të lartë, siç është dera për shembull, dhe djegësi posaçërisht i dizajnuar sigurojnë funksionimin afatgjatë dhe të sigurt të sobës.

lilly purple
lilly red

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  1080 x 500 x 630 mm

 • Nivel i efektshmërisë
  90,1 %

 • Pesha
  115 kg

 • Fuqia (min-max)
  2,4-9 kW

 • Rryma e nevojshme e ajrit
  3 Pa

 • Kapaciteti i rezervuarit
  25 kg

KOMBINIMET E NGJYRAVE