DJEGËSI DUO

NGROHJA QENDRORE - PELEŢË

DJEGËSI DUO përdoret për djegien e peletëve prej druri. Pajisja u ofron përdoruesve rehati, sepse kur kalohet te një lëndë djegëse tjetër (dru, thëngjill), s'ka nevojë që të çmontohet nga bojleri. Vetëm duhet të shtypni një buton për të ndryshuar regjimin e punës në peletë ose lëndë djegëse solide.

Djegësi është fabrikuar me materialet më cilësore dhe me komponentë elektrikë të prodhuar nga fabrikuesit gjerman me prestigjozë. Karakterizohet nga niveli lartë i shfrytëzimit (më shumë se 90% në qoftë së është e lidhur me kazanët ECONOMIC ose DOMINANT EXTRA. ), besueshmëria në punë dhe thjeshtësia e përdorimit dhe shpejtësia e montimit. Garancia e kësaj pajisjeje ka një vlefshmëri prej 5 vitesh për pjesët mekanike, ndërsa komponentët elektrikë garantohen për 2 vjet.

duo
duo

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  325 x 305 x 580 mm

 • Pesha
  23 kg

 • Fuqia
  5-35 kW

 • Kapaciteti i rezervuarit
  300 l

 • Përmasat rezervuarit (L x G x T)
  1395 x 525 x 650 mm