CONCEPT 2 MINI

NGROHJA QENDRORE - LËNDË DJEGËSE SOLIDE

Ky produkt zë një hapësirë minimale dhe do t'i përshtatet shtëpisë ose vilsn suaj në mënyrë të përsosur, duke tejkaluar pritshmëritë tuaja.

concept 2 mini white
concept 2 mini gray

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  850 x 565 x 565 mm

 • Nivel i efektshmërisë
  79,4 %

 • Pesha
  140 kg

 • Diametri i tubit për shkarkimin e tymit
  145 mm

 • Temperatura maksimale e punës
  90 °C

 • Fuqia termike totale
  Thëngjill 25 kW / Dru 21 kW

 • Fuqia e transferuar në ujë
  Thëngjill 23 kW / Dru 19 kW

 • Fuqia e transferuar me rrezatim
  Thëngjill 2 kW / Dru 2 kW

 • Sasia e ujit
  32,5 l

KOMBINIMET E NGJYRAVE