CONCEPT 2 / CONCEPT 2 MAX

NGROHJA QENDRORE - LËNDË DJEGËSE SOLIDE

“Soba e rëndë e pathyeshme" ka një peshë prej 220kg dhe ofron raportin më të mirë çmim – kualitet. Kjo sobë mund të përdoret për gatimin dhe pjekjen e ushqimit dhe ofron aspektin pamor të një vatre, por përveç kësaj, ajo mund të përdoret si bojler për ngrohjen qendrore. Instalimi i kësaj sobe në një sistem të hapur ose të mbyllur të ngrohjes qendrore do t'ju mundësojë të ngrohni 150-200m2 hapësire të banueshme.

concept 2 red

*Modeli CONCEPT 2 MAX ka një furrë 70mm më të gjerë dhe me një skarë prej pro-kromit.

concept 2 max
concept 2 inox

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  850 x 1000 x 565 mm

 • Nivel i efektshmërisë
  80,7 %

 • Pesha
  220 kg

 • Rryma e nevojshme e ajrit
  20 Pa

 • Diametri i tubit për shkarkimin e tymit
  145 mm

 • Temperatura maksimale e punës
  90 °C

 • Fuqia termike totale
  Thëngjill 29 kW / Dru 25 kW

 • Fuqia e transferuar në ujë
  Thëngjill 26 kW / Dru 22 kW

 • Fuqia e transferuar me rrezatim
  Thëngjill 3 kW / Dru 3 kW

 • Përmasat e furrës (L x G x T)
  230 x 350 x 410 mm

 • Sasia e ujit
  32 l

KOMBINIMET E NGJYRAVE