ABC COMBO

KAZAN I KOMBINUAR ME PELETË DHE LËNDË DJEGËSE SOLIDE

Kënaquni me ngrohtësinë dhe komfortin, që jua ofron kazani i kombinuar ABC COMBO. Ai përfaqëson një shtesë të çmuar për një stil modern jetese, duke ju ofruar ngrohtësi dhe komfort, pavarësisht se ju dëshironi të ngroheni me lëndë djegëse solide ose me peletë.

combo
combo

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE THEMELORE

 • Përmasat (L x G x T)
  1367 x 834 x 910 mm

 • Nivel i efektshmërisë
  90,4 %

 • Pesha
  280 kg

 • Temperatura maksimale e punës
  100 °C

 • Fuqia (min-max)
  8-25 kW

 • Sasia e ujit
  80 l

 • Rryma e nevojshme e ajrit
  10 Pa

 • Diametri i tubit për shkarkimin e tymit
  100 mm

 • Kapaciteti i rezervuarit
  170 l