ABC PROIZVOD

Kompanija ABC PROIZVOD osnovana je 1990. godine. Osnivač kompanije je g. Zoran Žunić, diplomirani ekonomista, koji je i danas jedini vlasnik. Kompanija je postepenim napredovanjem i stalnim ulaganjem od male trgovačke firme preraslo u ozbiljnu industrijsku kompaniju. Sedište kompanije je u Užicu u zapadnoj Srbiji 200km od Beograda.

Danas se proizvodnja odvija u modernim industrijskim halama površine oko 5000m 2 . U procesu proizvodnje je zastupljena najmodernija oprema renomiranih svetskih proizvođača (lasersko rezanje metala, robotsko zavarivanje, itd.) i repromaterijal najpoznatijih evropskih firmi uz efikasnu organizaciju koja je potvrđena odgovarajućim sertifikatima. Preduzeće je 2007. godine, uvelo sistem menandžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001/2008, koji se održava i unapređuje. Od 2013. godine, uvedena su još dva standarda: SRPS OHSAS 18001/2008 i SRPS ISO 14001/2005, tako da preduzeće poseduje INTEGRISANI SISTEM MENANDŽMENTA KVALITETOM, koji je sertifikovan od strane akreditovanog tela.

Naša kompanija je maksimalno posvećena željama svojih kupaca i kvalitetu proizvoda za koje daje petogodišnju garanciju. Proizvodi su pored zemalja bivše Jugoslavije, od Slovenije do Makedonije, našli svoje tržište i u Grčkoj, Rumuniji, Švedskoj, Irskoj, Španiji i Izraelu. Kompanija je u poređenju sa svetskim divovima mala, ali sa svojih 50 stručnih i motivisanih radnika i najmodernijom tehnologijom veoma efikasna i fleksibilna, sposobna da zadovolji želje najzahtevnijih kupaca. Razvoj svakog novog proizvoda se ostvaruje velikom odgovornošću, ljubavlju prema svom poslu i angažovanjem vrhunskih stručnjaka iz kompanije, ali i drugih saradnika koji svojim znanjem daju veliki doprinos u određenim oblastima.


ABC PROIZVOD vrši usluge sečenja lima po zahtevu i crtežu kupca. Sečenje može biti od Vašeg ili našeg lima i vrši se laserskom mašinom poslednje generacije i besprekorne preciznosti Trumpf 3030. Maksimalne debljine lima koje se mogu seći su:

  • - Čelik do 20 mm
  • - Aluminijum do 8 mm
  • - Prohrom do 12 mm

Za sve informacije i tražene ponude možete nas kontaktirati na 031/563-448 ili poslati mejl na office@abcproizvod.rs